Schoonmaken duivenpoep

Duiven zijn een bekend onderdeel van ons straatbeeld. Helaas brengt de aanwezigheid van deze vogels ook behoorlijk wat overlast met zich mee. Ze gaan overal op zitten en laten daarbij ook hun uitwerpselen vrij vallen. En er zijn weinig dingen zo ergerlijk als duivenpoep: zeker als het niet direct verwijderd wordt, kan het behoorlijk lastig zijn om weg te halen – en kan het zelfs ondergronden als hout, steen of glas permanent beschadigen of verkleuren.

 

Daar komt nog bij dat het er niet netjes uitziet voor klanten en medewerkers. Op straatmeubilair zal men niet langer plaatsnemen, terwijl vuile ramen ook tot behoorlijk wat ergernis kunnen leiden. Een met duivenpoep bedekte stoep wekt eveneens niet de indruk die u graag wilt geven.

 

Om zowel de aanblik als de staat van uw pand en eigendommen perfect te houden, dient het schoonmaken van duivenpoep een regelmatige bezigheid te zijn. Nu snappen wij maar al te goed dat dit niet iets is wat u graag doet. Daarom kunt u C-Maxi schoonmaakbedrijf ook inzetten voor het schoonmaken van duivenpoep. Wij komen met gespecialiseerd personeel en de beste schoonmaakmiddelen om alles weer stralend schoon te maken.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international