Schoonmaak na bluspoeder / brandblusser

Moderne brandblussers zijn een stuk veiliger dan dat ze vroeger waren. In plaats van blussen met water, weten we inmiddels dat blussen met zogenaamd bluspoeder veel efficiënter is. Het grote nadeel is alleen dat de chemische stoffen die in de bluspoeder zitten behoorlijk hardnekkig zijn. Dat moeten ze wel zijn, om vuur te kunnen doven, maar het is wel onhandig te verwijderen.

 

Of er nu echt een brand was waarvoor de poeder ingezet moest worden, of dat het ‘slechts’ een ongelukje met de brandblusser was. Uw pand en alles erin zal behoorlijk onder de witte poeder zitten. Dit verwijderen is een behoorlijke klus, wat u niet simpelweg met een spons en emmer zult klaren.

 

Bluspoeder reinigen? Bluspoeder, het geeft een puinhoop! Dat bluspoeder een puinhoop maakt, dat kan. De vraag die dan ontstaat is:”Hoe maak ik het schoon, hoe reinig ik alles” Bluspoeder verwijderen en opruimen. Wij reinigen het milieuvriendelijk op uw locatie voor u op. 

 

C-Maxi heeft de juiste kennis in huis voor het op de juiste wijze verwijderen van bluspoeder. Water werkt averechts en ook de stofzuiger haalt weinig uit – dit poeder kan elektrische apparatuur goed beschadigen. Daarom werken wij met speciale apparatuur en schoonmaakmiddelen om na een incident het poeder volledig te verwijderen en te voorkomen dat uw elektronica onherstelbaar beschadigd raakt
Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches